Hej avdelning 63!

Vi vill bara tacka för att ni tagit så väl hand om vår mor Nancy.

Vi har väl inte så stor erfarenhet av sjukvård men kan ändå säga att vi är djupt imponerade av hur fantastiskt kunniga ni är som arbetar på denna avdelning. Vi är så glada och tacksamma för att ni finns när man plötsligt hamnar i en situation som man inte har en chans att klara av utan människor som ni.

Sedan mamma kom till er den 8 januari så har vi bara positiva saker att säga om ert sätt att ta hand om henne. Ni har varit så mjuka och fina mot mamma och mot oss anhöriga, som varit hos henne så fort vi haft tillfälle. Alla är så pålästa och välinformerade, så vi upplever att vem vi än har frågat om mammas tillstånd så har vi hela tiden fått svar som visar att ni verkligen bryr er om era patienter på ett helt otroligt sätt.

Ni har räddat livet på mamma framför våra ögon då hon den 16 januari, efter ett försök att vidga hennes kranskärl, råkade riktigt illa ut med andningssvårigheter och en puls på 140 slag i minuten under flera timmar. Trots denna problematiska och kritiska situation så höll ni oss hela tiden informerade om vad som hände och ni lät oss vara med under ert arbete med att hjälpa mamma. Detta underlättade jättemycket för oss som inte har varit med om något liknande förut.

Att vi hela tiden fick information och att vi fick vara med gjorde att vi kunde hålla oss lugna trots att vi förstod alvaret i vad som hände. För er var de kanske bara en vanlig dag på jobbet men vi vill ändå särskilt tacka er som jobbade med att hjälpa mamma den kvällen.

Med vänlig hälsning från familjen


Sidan granskades den 29 januari 2013

Innehållsansvarig: Vivi-Anne Sandgren

Publicerad av Vivi-Anne Sandgren