Akutintaget för delgivning till AVA

Tack för senast!! Natten mellan 1 och 2 februari 2013.

Efter cirka fem veckors mycket tuff flyttning blev allt klart ungefär mitt på dagen den 1 februari. På natten den 2 februari kom tydligen reaktionen med intensiv yrsel. Krypande på alla fyra tog jag mig till telefonen och ringde 112 för ambulans.

Efter avlämnande av preliminära data i ambulansen hamnade jag hos er på Akuten. Snabbt började undersökningarna och förundrad över hur effektivt allt gick igång. Efter vidarebefordran till AVA med påföljande skiktröntgen och slutsatser vad det rörde sig om, kunde jag på eftermiddagen den 2 februari bli hämtad av min son.

Men ... detta var egentligen inte själva upplevelsen jag gjorde. Jag fick en känsla, som jag antar att Jeppe i Holbergs Jeppe på berget fick i sin alkoholism och slaveri, när han lurades att han var baronen själv med makt och alla behov tillgodosedda. Han trodde han var i himlen.

På morgonkulan väcktes jag av en röst som frågade om jag ville ha frukost. Något vimsig gav jag ett svar och blev serverad frukost på sängen. Så fortsatte dagen med diverse service, provtagning och anamnes och en utmärkt lunch. Som avslutning erbjöd mig den vithåriga sköterskan (en av änglarna) sin arm för guidning till den väntande bilen med min son.

Att bli intagen till sådan service i sådana designade, fräscha lokaler där färger och former på möbler, golv, väggar. tavlor och apparater andas kvalité är bara den en fantastisk förmån!

Sjukhusledningen ska ha en eloge! Nog ska vi betala skatt!

Med tack för senast och med förhoppning att slippa se er igen sänder jag min vänligaste hälsningar!

AR

Sidan granskades den 18 februari 2013

Innehållsansvarig: Vivi-Anne Sandgren

Publicerad av Vivi-Anne Sandgren